Skip to content

3 tajne prehrane sirovom hranom!

  • by

Ako se pitate koje su tajne jedenja sirove hrane, postoji mnogo razloga za uključivanje sirove hrane u vašu prehranu, uključujući zdravstvene prednosti. Konzumiranje većinom sirove hrane pomoći će vam na mnogo načina, uključujući i rješavanje mnogih bolesti, simptoma, bolesti i stanja. Prehrana sirovom hranom naziva se i sirova veganska dijeta i dijeta živom hranom. Sirova hrana je voće, povrće, orašasti plodovi i sjemenke.

1. Prva tajna je – dijeta sirovom hranom je prirodna dijeta za mršavljenje. Čini se da je to tajna jer postoji toliko mnogo drugih pristupa mršavljenju, uključujući uzimanje tableta za mršavljenje, dodataka prehrani i prijavu za planove prehrane, kada ćete samo jedenjem žive hrane prirodno smršaviti.

Kada počnete jesti sirovu hranu, primijetit ćete vrlo brz pad težine bez obzira jedete li sirovu hranu da biste smršavjeli ili ne. Nije važno koliko voća i povrća pojedete u danom danu, smršavjet ćete. Morali biste pojesti doslovno tone voća, povrća, orašastih plodova i sjemenki da biste dobili dovoljno kalorija da se udebljate. Ne moram ulaziti u to zašto je zdravo mršavjeti, to bez sumnje znate.

2. Druga tajna je – prehrana sirovom hranom će vam dati tone energije i tri dodatna buđenja u kojima ćete uživati ​​svaki dan. Kao sirovohranitelj (i medicinska sestra) godinama jedem 100% sirovu hranu. Imam gomilu energije. Treba mi samo pet sati sna noću i zbog toga imam puno dodatnih sati koje moram ispuniti. Ovo nisu sati umora nego produktivni sati. Imam toliko energije iz svoje sirove veganske prehrane da radim na nekoliko projekata istovremeno i održavam vrlo zaposlen i optimističan način života.

3. Treća tajna je – prehrana sirovom hranom pomoći će vam da se riješite postojećih tegoba, stanja i bolesti. Znam jer sam se riješio raka dojke, artritisa, fibromijalgije, refluksa kiseline, sindroma iritabilnog crijeva, celijakije, afti, kroničnih infekcija sinusa, žgaravice i probavnih problema i još mnogo toga. Nikada se ne razbolim i ne uzimam droge, lijekove ili lijekove. Nećete morati patiti niti kada počnete jesti živu hranu.

Postoje deseci tajni i zdravstvenih prednosti koje su preduge da bismo ih ovdje naveli, kladimo se da će vam one pomoći da krenete pravim putem prema vrhunskom zdravlju. Prehrana sirovom hranom nikada nije dosadna. Možete napraviti sve vrste recepata za sirovu hranu i pripremiti nekuhane sirove veganske slastice kao što su kolačići, pita od jabuka, pita od borovnica, kolačići, krekeri, pločice, kuglice od oraha oraha i stotine drugih. Posebno mi se sviđa domaće bademovo mlijeko koje možete koristiti u desetke namjena i savršeno je zamjena za štetne mliječne proizvode. Zašto ne biste počeli danas dodavanjem više žive hrane u svoju prehranu i vidjeli i osjetili dobrobiti kao ja.