Skip to content

Besplatni recept za sirovu hranu – najbolji sirovi recept za pitu od borovnica ili kupina

Ako tražite zdravu alternativu kuhanim pitama od bobičastog voća ili čak kuhanim desertima koji su krcati nezdravim masnoćama i šećerima, zašto ne isprobate moj besplatni, jednostavan recept za pitu od sirovog bobičastog voća sa živom hranom. Mnogi ljudi postupno se prebacuju s kuhanih slastica i kuhane hrane koja uzrokuje toliko naših zdravstvenih problema danas. Nije važno jedete li sirovu hranu ili jedete standardnu ​​američku prehranu; svidjet će vam se ovaj recept za pitu od sirovog bobičastog voća i znajte da time činite dobro svom tijelu.

U stvari, za pripremu pite od sirovog bobičastog voća nije potrebno uključiti pećnicu i može se napraviti za gotovo nekoliko minuta. Često sam sam mjerio vrijeme i mogu napraviti ovu pitu za deset minuta ili manje ako su sastojci spojeni. Oprema: procesor hrane.

Ovo je moja vlastita kreacija, jedan od mnogih recepata za vegetarijansku, vegansku i sirovu hranu koje sam razvio i kreirao tijekom proteklih nekoliko godina kao sirovojelac – jedući sirovu hranu, izliječivši se od raka dojke, fibromialgije, artritisa i infekcija sinusa s mnogim drugim bolestima.

Koru za pitu možete koristiti za desetke drugih vrsta recepata za sirovu hranu ili živih pita, uključujući pitu od sirovih ili živih jabuka. Eksperimentirao sam s desecima varijacija i isprobao razne sastojke, ali sam otkrio da je ovaj recept za pitu od sirovih kupina ili borovnica najbolji, najbrži i najlakši recept za napraviti. Zapravo, ako vam dolazi društvo, možete u trenu smisliti ovaj besplatni recept za prehranu sirovom hranom.

Helen’s Best Raw Berry Pie – sastojci: 12 organskih medjool datulja, 1 šalica sirovih pekan oraha, 4 šalice svježih ili smrznutih borovnica, kupina ili bobica i 2 banane.

Za koru stavite 1 šalicu sirovih pekan oraha u procesor hrane i sameljite dok ne budu fini. Dodajte 8 organskih medjool datulja bez koštica i promiješajte dok se dobro ne izmiješaju. Stavite u tanjur za pitu od 9 inča.

Za vezivo pomiješajte dvije banane, 8 bobica ili tako nešto za boju i 4 medjool datulje u procesoru hrane – koristite isti procesor hrane – ne morate ga prati. Izvadite u veliku zdjelu i pažljivo umiješajte 4 šalice svježih ili smrznutih ili djelomično smrznutih borovnica, bobica ili kupina. Rasporedite mješavinu bobičastog voća na vrh kore. Ukrasite bobicama ili kupinama oko ruba pite. Ohladiti.

Ova pita od živog ili sirovog bobičastog voća omiljena je u obitelji i poslužila sam je u mnogo prilika društvu koje nije svjesno da jede nešto zdravo što sadrži sve živopisne hranjive sastojke – ništa kuhano.

Ova je pita jako dobra i s bobicama. Možete također narezati svježi kivi na vrh ili drugo voće koje neće poprimiti boju.

Jedna lijepa stvar koju treba znati o popravljanju bilo kojeg recepta za sirovu hranu jest da sastojke možete jednostavno ukloniti, zamijeniti ili dodati, a okus će i dalje biti izvrstan! U ovom receptu za vegansku ili sirovu dijetu – možete imati samo jednu bananu pri ruci, na primjer, ili možete napraviti pola recepta. Pecan orahe možete zamijeniti mješavinom jedne pola šalice pecan oraha i jedne pola šalice oraha ili svih oraha.

Ako živite u području gdje imate tone divljih kupina, možete napraviti ovu pitu za sitne pare. Berite borovnice jeftino ljeti i zamrznite ih za cjelogodišnju upotrebu, iako su svježe bobice uvijek najbolje. Možete pripremati pite od sirovog bobičastog voća s ovim besplatnim receptom za sirovu hranu tijekom cijele godine, a i vi ćete se osjećati dobro znajući da ste svojim prijateljima i obitelji poslužili nešto što će im pomoći da poboljšaju svoje zdravlje i pomoći im da izgube težinu ako zatrebaju.