Skip to content

Hrana za vrlo zdrav penis

Većina ljudi jede kako bi zadovoljila okusne pupoljke ili trbuh. Velika većina jede kako bi potaknula svoje tijelo za sport ili svakodnevni život. Međutim, puno je manje stanovništva koje jede kako bi poboljšalo zdravlje penisa. Čekaj, zdravlje penisa? Kako muškarac može hranom doći do zdravog penisa? Lako je – uključite ovih sedam ukusnih, zdravih namirnica za sretan i zdrav penis. Nećete vjerovati kakvi su svi rezultati!

Zdrava hrana za penis #1: Kava

Ono što oživljava mozak moglo bi oživiti i penis! Istraživanja su pokazala da ispijanje dvije do tri šalice kave svaki dan može spriječiti erektilnu disfunkciju. Zašto? Kofein, naravno! Opušta arterije i mišiće penisa, što rezultira poboljšanim protokom krvi i jačom erekcijom.

Kako ga svakodnevno unositi: Ovaj je prilično jednostavan. Zaputite se u Starbucks ili izvadite francuski tisak. Ne sviđa vam se okus? Pokušajte s dodatkom. Obratite se medicinskom stručnjaku za preporuku.

Zdrava hrana za penis #2: jabuke

Jedna jabuka dnevno, čuva rak prostate. Kore jabuke sadrže ursolnu kiselinu. Pokazalo se da ova jedinstvena mala kiselina inhibira rast stanica raka prostate tako što ih izgladnjuje.

Kako ga svakodnevno unositi: Jedite ga običnog (s kožom, naravno), umočite ih u maslac od kikirikija ili ih nasjeckajte i dodajte gotovo svemu što može imati koristi od njihove prirodne slatkoće.

Zdrava hrana za penis #3: špinat

Popaj je znao što se događa! Špinat podiže razinu testosterona. Sadrži folat i magnezij, koji potiču protok krvi i štite od erektilne disfunkcije.

Kako ga svakodnevno unositi: Uzmite salatu od špinata (i možda prevarite s malo preljeva od slanine), pirjajte ga na malo maslinovog ulja, češnjaka i limuna ili stavite šaku ili dvije u smoothie.

Zdrava hrana za penis #4: Mrkva

Nije ni čudo što je Bugs uvijek žvakao mrkvu! Morao je znati da poboljšavaju broj i pokretljivost spermija (i on je ipak bio zec, i imaju određenu reputaciju nečega što bi iPhone automatski ispravio na “pakanje”).

Kako ga svakodnevno unositi: izvadite ranč preljev, napravite soufflé od mrkve ili popijte sok od mrkve u omiljenom juice baru. Postoji bezbroj načina za uživanje u njima i odličan razlog da se pobrinete da se nađu u dnevnoj rotaciji.

Zdrava hrana za penis #5: Avokado

Jesu li muškarci trebali još jedan razlog da jedu avokado osim guaca? Stvarno itko? Ovo fantastično voće potpaljuje ljubavnu peć stvarajući libido zbog kojeg bi Wilt Chamberlin bio ljubomoran. Sadrže vitamin E i cink koji povećavaju testosteron i poboljšavaju kvalitetu sperme. Muški će plivači uz pomoć ovog kremastog užitka nastupiti poput Michaela Phelpsa.

Zabavna činjenica: priča se da su Asteci stabla avokada nazivali “stablima testisa”.

Kako ga svakodnevno unositi: tost s avokadom za doručak, dodajte ga u salatu za ručak i započnite happy hour s guacom. Još jedan sjajan način je da ga samo prepolovite, dodate malo košer soli, možda malo limuna i jedete žlicom. Ponoviti.

Zdrava hrana za penis #6: Zob

Vrlo je moguće da neseksistička hrana s popisa zapravo može muškarcu pružiti veliki stari orgazam. Divlja zob se pokazala kao afrodizijak. Aminokiselina, L-arginin, također se nalazi u zobi i pomaže krvnim žilama da se opuste, dopuštajući krvi da preplavi penis. Zbog toga se povezuju i sa smanjenim rizikom od erektilne disfunkcije.

Kako ga svakodnevno unositi: Jedite ga vrućeg za doručak ili ga dodajte u smoothie ili proteinski šejk u bilo koje vrijeme kako biste svaki dan dobili O face.

Zdrava hrana za penis #7: čili papričice

Ne, ne one koje nose čarape na pijetlove (u svakom slučaju, kakav bi Flea bio dobar okus?). Ovo možda nije iznenađujuće, ali začinjena hrana obično podiže razinu testosterona kod muškaraca. Oni oslobađaju endorfine, koji zauzvrat potiču libido.

Kako ga svakodnevno unositi: Dodajte malo ljutog umaka u kajganu, ubacite ih u tacose ili ispecite i napravite domaću salsu. Za čistunce, jedite ih sirove, sa sjemenkama i svime. Samo dobro operite ruke i držite ih dalje od očiju.

Želite još jedan dnevni način da održite penis zdravim i spremnim za akciju? Uključite režim higijene penisa koji čini vanjsku stranu jednako dobrom kao i unutarnju. Dajte penisu malo zraka svaki dan kako biste spriječili kompresiju i desenzibilizaciju. Izbjegavajte uske hlače. Temeljito očistite i isperite penis (i dodatno pri intimnim odnosima i sportu). Zaokružite sve korištenjem posebno formulirane kreme za zdravlje penisa (preporučuju zdravstveni radnici Čovjek 1 Čovjek uljekoji je klinički dokazano siguran i blag za kožu) za zaštitu i njegu člana. Odaberite kremu s ključnim vitaminima za zdravlje penisa kao što su A, B, C i D, za zaštitu od bakterija i poticanje zdravog obnavljanja stanica. Također, neke kreme uključuju L-arginin i druge aminokiseline kako bi pružile maksimalnu korist i zdravlje penisa.