Skip to content

Koja je razlika između Nutrisystemovog redovnog, osnovnog programa i njihovog Silver programa?

  • by

Nedavno me kontaktirala 55-godišnja žena pitajući me postoje li stvarne razlike između osnovnog plana Nutrisystem za žene i srebrnog plana. Pitala se ima li ikakve prednosti u tome da ode na srebrni plan, koji je namijenjen starijim osobama. Reći ću vam što sam joj rekao kad sam usporedio hranu i cijenu u sljedećem članku.

Nutrisystemov srebrni plan namijenjen je i muškarcima i ženama i namijenjen je osobama starijim od 65 godina na dijeti: Ovaj program nije samo za žene. Postoji verzija ovoga i za muškarce. Čini se da postoji percepcija da je plan za starije osobe vrhunski ili da košta više, ali zapravo nije. Osnovni plan počinje s 299 dolara, a srebrni plan nije ništa drugačiji. Cijena je ista.

U literaturi tvrtke navodi se da je plan namijenjen osobama starijim od 65 godina. Međutim, siguran sam da možete koristiti vlastitu diskreciju i poznavanje vlastite situacije kako biste odlučili što je najbolje za vas. Svi ženski planovi imaju istu hranu. Glavna razlika između ova dva je u tome što jedan izostavlja nekoliko namirnica koje drugi sadrži, o čemu ću govoriti u nastavku.

Nutrisystem plan za starije osobe izostavlja nekoliko namirnica iz osnovnog plana: Općenito govoreći, velika većina namirnica između oba plana je ista. Međutim, kako bih odredio točne razlike između njih dvoje, ispisao sam planove obroka za svaki od njih. Otkrio sam da vam osnovni program nudi samo nekoliko namirnica više.

Dakle, neka hrana s visokim udjelom ugljikohidrata, kisela i začinjena hrana izbačena je iz jelovnika za starije osobe. Naime, prema mom razumijevanju oba jelovnika, srebrni plan ne sadrži sljedeće namirnice (koje su uključene u osnovni plan): muffin s bananama i orasima; sirni pire krumpir; juha od rajčice; meksička tortilja juha; i štapići pereca bivoljih krila.

Još uvijek dobivate istu količinu hrane na jelovniku Nutrisystem Silver. Ne plaćate više: Imao sam neke ljude koji su mi rekli da smatraju da zato što su neki od izbora izostavljeni iz jelovnika za starije osobe, to ispada skuplje jer ima manje hrane.

Ovo nije istina. Dobivate istu količinu obroka – dovoljno za 28 dana. Daje vam se dovoljno da jedete pet obroka svaki dan. Budući da ovaj plan izostavlja neke od onih začinjenih namirnica koje sam spomenuo, onda vam je dano više nečeg drugog. I još uvijek imate više od 100 namirnica koje možete izabrati, tako da još uvijek postoji velika raznolikost. Još uvijek možete birati između 28 artikala za doručak (primjeri su palačinke, pogačice i muffini.) Još uvijek postoje 23 izbora za ručak (makaroni, tortelini i hrenovke.) A tu su i 42 izbora za večeru (kao što su pizza, fajitas, i slatko-kisela piletina.) Postoji čak 35 grickalica i deserata među kojima možete birati, uključujući kolač od mrkve, kolač od jagoda i perece. Ukratko, trebali biste imati više nego dovoljno namirnica za odabir.

Kao što sam rekao, ova dva programa imaju istu cijenu (počevši od 299 USD, ovisno o načinu dostave koji ste odabrali) i budući da su oba ova programa dio paketa, s njima možete koristiti neke od kupona veće vrijednosti. Ljudi su mi govorili da se srebrni plan smatra a la carte (što ne dopušta kupone.) Opet, ovo je netočno, oba plana su paketi i možete koristiti kupone za oba.

Kao što vidite, postoje samo male razlike između to dvoje. S kojim ćeš ići je tvoj izbor, ali sa seniorskim izbornikom ne fališ puno toga.