Skip to content

Najbolja halal vegetarijanska hrana u Japanu

Znate što me živcira kad putujem? Biti vegan i ne pronaći dobar restoran da zadovoljim svoj želudac koji mi kruli, a biti musliman i morati pronaći halal hranu velik je zadatak sam po sebi. Kad sam posjetio Japan nisam imao pojma da ću tako lako pronaći veganske restorane, a pronalaženje halal restorana u Japanu danas je lako jer je vlada objavila politiku naklonosti muslimanima. Sve što sam trebao učiniti bilo je jednostavno Google pretraživanje na super brzom internetu u Japanu i pojavio se ogroman popis halal vegetarijanskih restorana u Japanu. Od mnogih izbora, ova tri su mi najbolja. Samo naprijed i pročitajte moje recenzije o ovim poznatim halal restoranima u Japanu.

Bejita Hamamatsu

Bejita Cafe nudi smeđu rižu i povrće koje je korisno za zdravlje. Kako bi jamčili hranjivost i zdravlje, specifični su u pogledu procesa kuhanja. Postoje redovita jela, na primjer, Month to month Special Kobachi pladanj” i dodatne poslastice koje ne koriste sastojke poput bijelog šećera, jaja, mliječnih proizvoda. Ovaj restoran također ima igralište za djecu i male trgovine koje prodaju pouzdane sastojke iz poznatih izvora. Sveukupni ambijent je vrlo dobar, a poslužena hrana svježa i slatka.

Preporučena jela: Café Latte, pita od jabuka i mjesečni tanjur.

Kišin

Ovaj restoran poslužuje ukusna, zdrava i prirodna veganska jela uz korištenje precizno odabranih sastojaka koji stimuliraju vaše tijelo i istovremeno odmaraju vaš mozak. Poslužuju BENTO box grickalice i kuhanu hranu za ponijeti. Izbjegavaju korištenje bilo kakvih životinjskih ekstrakata, kemijskih tvari, pojačivača okusa, aditiva ili šećera. Najbolja stvar je to što nude jela s “mesnim okusom” koja koriste proso, sušenu hranu i povrće kao različite opcije za ribu, jaja ili mljeveno meso te jednostavne priloge i ukusne deserte. Preporučljivo je napraviti prethodnu rezervaciju jer ovaj restoran uvijek vrvi posjetiteljima. Također se brine da imaju dovoljno pripremljene hrane jer je jedina mana ovog restorana što prestaju primati narudžbe nakon što hrana i kutije završe.

Preporučena jela: Agemono i sezonska torta.

Café Magnolia

Cafe Magnolia nalazi se u Tamagawa-chou, u gradu Imabari (prefektura Ehime) s prekrasnim pogledom na prirodu i krajolik. Jela se pripremaju s prirodnim povrćem od žitarica, riže i graha te kelpom za četiri godišnja doba. Vlasnica, Rumiko SEO je vrlo pristojna i gostoljubiva žena. Putovala je i jela po cijelom svijetu usred svojih organizacijskih dana razmjene. Krial Kayoko, koja je dugo živjela u SAD-u, također je suvlasnica i rado prima goste.

Preporučena jela: organski špageti i gateau čokoladni tofu šlag.