Skip to content

Pojedite 1 cijelu pizzu svaki dan i smršavite – iznenađujući rezultati eksperimenta mršavljenja

Jeste li se ikada zapitali kako bi bilo da možete jesti svoju omiljenu hranu za koju znate da je nezdrava… i pritom smršaviti? Pa i sam sam se to pitao. Zatim sam krenuo unaokolo i gledao kako bih mogao izgubiti težinu jedući svoju omiljenu hranu (pizzu) svaki dan.

Imam puno klijenata mršavljenja koji nemaju discipline i jednostavno se ne mogu zdravo hraniti dulje od nekoliko dana… čak i kad bih im prislonio pištolj na glavu (Ok, ne baš… nije u pitanju pištolj ).

Stoga moram razviti gotove načine za njihovo mršavljenje. U svakom slučaju, evo iznenađujućih rezultata mog “Eksperimenta mršavljenja s pizzom na dan”.

Sada, jedna od mojih omiljenih namirnica su smrznute pizze Mexican Style Totino. Cijena, 98 centi u Wal-Martu. Dakle, moj plan je bio jesti 1 od ovoga dnevno tijekom 10 dana.

Evo kako sam ja to napravio:

Doručak:

Pojela sam 3 kajgane sa 1/2 konzerve crnog graha…i 2 zlice kiselog vrhnja. Ok, sa mnom do sada? Ne jedem pizzu svaki obrok. Samo 2 obroka… a ja se ograničavam na samo 3 obroka (koja inače ne radim).

To je ukupno oko 415 neto kalorija. Ne računam ugljikohidrate u vlaknima. Jaja su imala 210 kalorija, crni grah 145 neto kalorija, a kiselo vrhnje 60 kalorija.

Ručak:

1/2 smrznute Totino pizze s još 1/2 konzerve crnog graha i 2 žlice kiselog vrhnja. 1/2 pizze iznosi 360 kalorija, 18 grama masti, 36 grama ugljikohidrata i 16 grama proteina. 1/2 limenke crnog graha ima neto ukupno oko 145 kalorija budući da ne računam ugljikohidrate u vlaknima. Kiselo vrhnje opet ima 60 kalorija.

Dakle, ovaj obrok je imao 565 kalorija.

Večera:

Za večeru sam pojela drugu polovicu pizze, još 1/2 konzerve crnog graha i još 2 žlice kiselog vrhnja. (Napomena: zar ne možete reći da volim crni grah! Bogat je proteinima i vlaknima bez ugljikohidrata šećera! Smatram ga superhranom!) Dakle, ovaj obrok je imao dodatnih 565 kalorija.

Moji ukupni iznosi… Imao sam oko 1545 pravih kalorija. 91 gram proteina, 40 grama vlakana, 65 grama masti i 142 neto grama ugljikohidrata.

Masni zbrojevi:

11 grama kiselog vrhnja

36 grama pizze

5 grama crnog graha

13 grama jaja

Ukupno proteina:

18 grama jaja

3 grama kiselog vrhnja

38 grama crnog graha

32 grama pizze

Ukupni neto ugljikohidrati:

63 grama crnog graha

6 grama kiselog vrhnja

1 gram jaja

72 grama pizze

Jedino što sam jeo ovih dana bilo je voće za međuobroke… među izborom… jabuke, grejp, banane, borovnice i maline. Nisam se trudio dodavati te kalorije. I ja sam samo vodu pio.

E sad, iznenađujući rezultati…

Nisam znala što očekivati ​​jer smrznute pizze definitivno nisu zdrave. Također sam jeo puno ugljikohidrata. U svakom slučaju, u 10 dana sam izgubila ukupno 3 funte. Uspjeh! Upalilo je.

Od tada sam neke svoje klijente stavio na malo modificirane verzije ove dijete i oko 80% njih uspjelo je smršaviti. Dakle, ovo mi daje palčeve gore ako želite smršavjeti… i ako to radite samo kratko vrijeme. Dovraga, i stvarno je jeftino. Cijena manja od 2 USD dnevno. Juhu.

Dakle, da bude jasno… možete jesti “nezdravo” i svejedno gubiti na težini. U programu vježbanja nisam ništa mijenjao. Dakle, gubitak težine nije imao nikakve veze s većim vježbanjem.

Bih li vam savjetovao da zauvijek živite od ove dijete? Definitivno ne. Ali za 7-10 dana, da, može vam pomoći da smršavite dok jedete ukusnu, nezdravu hranu. Hmm, možda bih trebao razviti dijetu za mršavljenje od sladoleda i čipsa! Ne, samo se šalim!

Bonus savjet: Da bi luda dijeta poput ove uspjela, morate odabrati hranu bogatu proteinima i/ili vlaknima na kojoj ćete temeljiti dijetu… ili koristiti hranu bogatu proteinima/vlaknima kao dodatke prehrani. Uz ovu dijetu, crni grah je bio bogat vlaknima i proteinima. Pizze su bile “uravnotežene”. U svakom slučaju, stvorio sam još nekoliko ludih dijeta poput ove za svoje klijente koje se temelje na različitim namirnicama. Rezultati za njih bili su slični rezultatima “Pizza dnevnog eksperimenta mršavljenja”.

Stoga nemojte razmišljati o tome kako smršaviti. Postoji mnogo različitih načina.

Kad bih vam ponudio još nekoliko ovakvih dijeta, mislite li da biste mogli isprobati jednu od njih i sami sebi je dokazati ili opovrgnuti?