Skip to content

Pokloni za dečka za Valentinovo – Učinite V-Day nezaboravnim

Valentinovo je pred vratima, a ove godine, dok tražite darove za dečka za Valentinovo, želite se pobrinuti da bude nezaboravan.

Čokolada i karte jednostavno neće smanjiti. Želite da se vaša voljena osoba osjeća posebno, da vidite da ste se ove godine stvarno potrudili i što je najvažnije – da partneru pokažete svoju ljubav i predanost.

Nije važno je li ovo vaš prvi V-Day zajedno ili 20., to je jedan dan u godini rezerviran za parove. Daje nam priliku da usporimo tempo svakodnevice i usmjerimo pažnju na jedinu osobu koja nam znači sve na svijetu.

Inače, Valentinovo općenito slavimo na komercijalan način, s trgovinama punim delicija punjenih srca po vašem izboru, plišanih medvjedića, romantične poezije utisnute u materijal bezbrojnih čestitki za Valentinovo koje govore srcu i predstavljaju naše najdublje emocije. ovo može biti vrlo skupo. Kada tražite darove za dečka za Valentinovo, morate početi razmišljati više srcem nego novčanikom.

Koliko god te komercijalne stvari bile lijepe, način da napravite UISTINU nezaboravno Valentinovo je da odložite novčanik i stavite kapu za razmišljanje. Što bi ovaj dan za njega učinilo “posebnim”? (Ili za nju.) S obzirom na to što biste mogli napraviti za svoje darove dečku za Valentinovo, evo jednog jednostavnog koji može učiniti bilo tko, od tinejdžera do nas starih…

Možete izokrenuti stvari tako da napravite romantični piknik ručak tako što ćete raširiti deku na podu svoje spavaće sobe ili u lokalnom parku, na bilo kojem mjestu koje je dovoljno privatno da provedete malo vremena uživajući u međusobnom društvu. Možete čak iznajmiti hotelsku sobu za noć kako biste svom partneru omogućili promjenu okruženja.

Napunite košaru za piknik svojim omiljenim poslasticama i svakako stavite ohlađenu bocu vina ili šampanjca – ili malo pjenušave jabukovače ako ne pijete. Čak i ako pijete, budite svjesni da ponekad piće može dovesti do svađe.

Razmislite o pakiranju deserta, bilo šlaga i jagoda, cupcakesa s prskalicama, kolačića za Valentinovo, bilo čega što zaista slavi raspoloženje i predstavlja vaš poseban dan. SADA ste stvarno napravili nešto posebno u poklonima dečku za Valentinovo.