Skip to content

Prednosti i značajke Micromix Power miksera

Potopne miješalice vrlo su korisni dijelovi ugostiteljske opreme zbog svoje male veličine i svestranosti. Mnogi kuhari rado koriste uronjene miksere jer im to olakšava pripremu hrane. Micromix Power Mixer je jedinica koja je praktična za korištenje u svakoj kuhinji. Pogledajmo prednosti i značajke ove ugostiteljske opreme.

Micromix Power Mixer je lagana jedinica koja teži samo 1,4 kilograma i duga je samo 43 centimetra. To ga čini jednostavnim za rukovanje i korištenje pri miješanju ili miješanju. Izvrstan je za miješanje povrća, blendanje juha ili zaglađivanje umaka izravno u loncu. Posljedično, ne morate vaditi sadržaj iz lonca, staviti ga u blender da ga izmiksate i zatim vratiti u lonac. Ovo vam štedi vrijeme i energiju. Osim toga, imate manje suđa za pranje. Također je izvrstan uz pasiranje povrća za bebe koje se uvode u krutu hranu.

Ova posebna jedinica ima nož, zvono i cijev od nehrđajućeg čelika što je čini higijenskim dijelom ugostiteljske opreme. Nehrđajući čelik je materijal koji se lako čisti i održava i idealan je za svaki kuhinjski namještaj. Ovaj je materijal također dugotrajan i izdržljiv pa ste sigurni da će zadržati svoj oblik godinama.

Micromix Power Mixer ima uklonjivu nogu i nož što je jedinstvena značajka za ovu vrstu ugostiteljske opreme. Naime, Robot Coupe, proizvođač ove ugostiteljske opreme, patentirao je ovaj sustav. Osim toga, stopa je opremljena vodonepropusnim sustavom na tri razine. Stoga nikakva tekućina neće ući u jedinicu iako je uronjena u tekućinu dok je zauzeta miješanjem ili miješanjem.

Proizveden je s MP240 kombiniranim metalnim mjenjačem koji mu daje bolju sposobnost pri obradi kolača ili svježeg pire krumpira. Ima jednofazni izlaz snage od 220 do 240 volti i promjenjivu brzinu od 1500 do 14000 okretaja u minuti. To je moćna jedinica unatoč maloj veličini. Napravljen je za svakodnevnu upotrebu pa možete biti sigurni da se neće sjeći dok miksate juhu.

Micromix Power Mixer je izvanredan dio ugostiteljske opreme koji ima jedinstvene i zanimljive karakteristike osim što je ergonomski dizajniran i estetski ugodan. Za kuhare, to čini zadatak blendanja i miješanja lakim i brzim; a to je vrlo atraktivna kvaliteta u svakoj vrsti ugostiteljske opreme.