Skip to content

Sjajna dijeta za trbušne mišiće sa šest paketa

Gledajte, ako želimo postići šest paketa trbušnih mišića, onda moramo pravilno jesti ispravnu hranu. Podijelit ću s vama koja je hrana dobra za nas, a koja je loša i zašto se trebamo držati naše dijete sa šest paketa trbušnih mišića.

Najprije mi dopustite da objasnim kako tijelo radi s tjelesnom masnoćom.

Pogreška broj 1 koju ljudi čine je brojanje kalorija, vaše tijelo treba kalorije da bi funkcioniralo, a kada nema kalorija, ono ono što unese kalorije pohranjuje u obliku masti. Stoga nemojte izgladnjivati ​​svoje tijelo kalorijama.

U redu, sad imam taj jedan od svojih prsa, ovdje su najbolje namirnice za jesti u vašoj dijeti sa šest pakiranja trbušnih mišića:

#1- Pokušajte jesti puno malih obroka tijekom dana, umjesto 2 ili 3 velika obroka, na taj način će vaše tijelo dobivati ​​dovoljno goriva za pravilno funkcioniranje i nećete ostaviti osjećaj napuhanosti, a vaš želudac neće dobiti rastegnuti pa će vam se s vremenom trbuh i masno tkivo početi smanjivati ​​i uskoro ćete ih vidjeti u pakiranju trbušnjaka.

#2- Pokušajte uključiti što više bjelančevina u svoje obroke, vaše tijelo treba bjelančevine kako bi izgradilo mišiće, tj. riba, mlijeko, sir, pečena govedina, pečena piletina, svi oni sadrže puno bjelančevina. Praktično, grubi vodič, proteini bi trebali činiti oko 25 posto hrane na vašem tanjuru, ali mogu varirati ovisno o individualnim potrebama.

#3- Jedite što više prirodne namirnice, tj. orašaste plodove, voće, grah, povrće itd. To su namirnice bogate hranjivim tvarima i sadrže mnoge hranjive tvari, vlakna, kalij, željezo, vitamin A, vitamin C.

#4- Pokušajte jesti žitarice, one su izvrstan izvor energije i ako možete pokušajte jesti cjelovite žitarice koje su napravljene od cjelovitog pšeničnog brašna, a ne od bijelog brašna.

#5- Pazite što pijete, ako pijete bilo što drugo osim vode, običnog čaja ili obične kave, ulazite u zonu visokih kalorija. Čak su i voćni sokovi puni šećera i kalorija kao i bilo koje bezalkoholno piće.

Evo primjera dobrog dnevnog plana prehrane:

1. DORUČAK: (unutar otprilike sat vremena nakon buđenja)

3 weetabixa – s pola litre poluobranog mlijeka bez šećera posutog po žitaricama

1 čaša svježeg soka od naranče

Čaj ili kava – bez šećera i samo obrano mlijeko

UŽINA:

Sendvič sa salatom od tunjevine (pola limenke tunjevine s vodom) s crnim kruhom – 2 kriške i bez maslaca ili margarina i samo jedna ravna žličica majoneze s pola masnoće.

1 banana

RUČAK:

Riža i grašak (kuhana riža)

Čaj ili kava (bez šećera i obranog mlijeka)

Pokušajte upotrijebiti aromatiziranu rižu kako ne bi bila tako bljutava

UŽINA:

Pire od povrća (domaće, uključuje povrće po želji)

Dijetalni pop/soda ili cordial (bez dodanog šećera)

VEČERA:

150 grama pilećih prsa na žaru

1 veći pečeni krumpir

velika porcija miješanog povrća

UŽINA:

Cijelo voće (jabuka, naranča ili kruška)

Nemasni jogurt

UKUPNI KALORIJE ZA DAN = 1825 cca.

UKUPNA MASNOĆA ZA DAN = 22 grama cca.

Upamtite da je ovo sjajna dijeta za trbušnjake sa šest paketa, ali da biste ih postigli, morat ćete biti voljni vježbati.

Ako slijedite ove smjernice i držite se dijete s šest paketa trbušnih mišića, znam da ih možete postići.

Pa sretno.