Skip to content

Top 3 cool i zdrava restorana brze hrane

Ružne uniforme… loša služba za korisnike… dosadan dekor i bezvezni namještaj… Sveukupno iskustvo u većini restorana brze hrane jednostavno je GROSNO, znaju da su mnogi ljudi zadovoljni svojim masnim hamburgerom, to je najjeftinija dostupna opcija. Dakle, VEĆINA lanaca brze prehrane nije dovoljno motivirana poboljšati iskustvo svojih kupaca, osim…

Postoje neke iznimke od pravila…postoje neki restorani brze hrane koji nude nevjerojatno iskustvo, zdravu hranu koja je hranjiva i UKUSNA.

Odlazak u cool restoran brze hrane u odnosu na tipični divey restoran brze hrane obično će vas koštati dodatnih 1 ili 2 dolara po obroku, ali moći ćete pojesti zdrav obrok na mjestu koje nije SRAŠNO. Budući da su restorani brze hrane svojim jelovnicima dodali zdrave opcije, sada su mnogo otvoreniji nego ikad kako bi vam omogućili da prilagodite njihove različite stavke jelovnika.

Krenimo odmah na stvar, evo 3 TOP 3 COOL I ZDRAVA RESTORANA BRZE HRANE:

1) Chipotle salata. Najbolji zdravi sastojci: meso, fajitas, grah, salsa, guac, zelena salata. Ako ste na dijeti za mršavljenje, pokušajte se kloniti: kiselog vrhnja, sira.

Kul značajke: lijepo industrijsko uređenje, kriške svježeg limuna, boce ljutog umaka tabasco koje možete ponijeti na svoj stol. Lijepa, ljubazna i korisna služba za korisnike.

2) Quiznos opcija A: salata od žetve piletine. Ako ste na dijeti, samo otkažite sušene brusnice ili ih “ribajte” dok jedete.

Opcija B: Uzmite Caprese salatu ako se osjećate “sirasto”, ako ste na paleo dijeti ili dijeti sa sporim ugljikohidratima, uzmite Harvest Chicken Salad).

cool značajke: dobra korisnička služba. Ploča za umake i kisele krastavce.

3) McDonald’s Bacon Ranch ili Cezar salata. Da biste ga učinili prikladnijim za prehranu, samo tražite duplu piletinu i bez sira. Za manje kalorija, zamijenite ranč preljev za balsamico vinaigrette.

Cool značajke: mnogo lokacija posvuda, tako da ćete vjerojatno pronaći jedan kada vam zatreba, u nama pa čak iu većini ostatka svijeta. Mnoge su lokacije preuređene s televizorima s velikim ekranom i suvremenim namještajem.

Dakle, ovdje imate top 3 cool i zdrava pristupačna restorana, tako da ne samo da dobijete odgovarajuću prehranu, već i da uživate u procesu. Postoji mnogo više cool zdravih pristupačnih restorana, stoga bi savjet bio da budete otvorenog uma i shvatite da postoji mnogo izvrsnih opcija za zdravu prehranu vani i pritom se zabavite.